ΠΑΦΟΣ: Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ύποπτος για δύο διαρρήξεις

ΠΑΦΟΣ: Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ύποπτος για δύο διαρρήξεις

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 32χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 32χρονος που είχε συλληφθεί για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , πρόσωπο ηλικίας 32 ετών, συνελήφθη την Κυριακή (25/11) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 23-24/11/18 άγνωστοι διέρρηξαν υποστατικό που βρίσκεται στην Πάφο και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ. Στη συνέχεια, έγινε καταγγελία για διάρρηξη δεύτερου υποστατικού που διαπράχθηκε χθες στην Πάφο, όπου κλάπηκε ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 1.200 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE