ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση το άτομο που επιτέθηκε με παρέα σε γνωστό του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση το άτομο που επιτέθηκε με παρέα σε γνωστό του

Οκταήμερη κράτηση σε ένα πρόσωπο για υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εναντίον ενός προσώπου από την Ινδία, ηλικίας 29 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, ληστείας και επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη, αδικήματα που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή (25/11) γύρω στις 18.30 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ένα πρόσωπο από την Ινδία ηλικίας 30 χρόνων, ότι δύο ώρες προηγουμένως ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Λάρνακα, ο ύποπτος τον οποίο γνωρίζει προσωπικά, μαζί με άλλους επτά άγνωστους ομοεθνείς του, του έκλεψαν το ποσό των 650 ευρώ τα οποία καταμετρούσε και στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Μετά την ληστεία και την επίθεση ο ύποπτος με τα άλλα πρόσωπα αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE