ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση το άτομο που επιτέθηκε με παρέα σε γνωστό του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό κράτηση το άτομο που επιτέθηκε με παρέα σε γνωστό του

Οκταήμερη κράτηση σε ένα πρόσωπο για υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εναντίον ενός προσώπου από την Ινδία, ηλικίας 29 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, ληστείας και επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη, αδικήματα που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή (25/11) γύρω στις 18.30 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ένα πρόσωπο από την Ινδία ηλικίας 30 χρόνων, ότι δύο ώρες προηγουμένως ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Λάρνακα, ο ύποπτος τον οποίο γνωρίζει προσωπικά, μαζί με άλλους επτά άγνωστους ομοεθνείς του, του έκλεψαν το ποσό των 650 ευρώ τα οποία καταμετρούσε και στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Μετά την ληστεία και την επίθεση ο ύποπτος με τα άλλα πρόσωπα αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE