ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Κανένας λόγος ανησυχίας για τους ιδιοκτήτες ΚΙΑ στην Κύπρο

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Κανένας λόγος ανησυχίας για τους ιδιοκτήτες ΚΙΑ στην Κύπρο

Κανένας λόγος ανησυχίας, για τους ιδιοκτήτες οχημάτων KIA στην Κύπρο, διαβεβαιώνει η αντιπροσωπεία στο νησί μας.

Μετά την είδηση, για ανάκληση χιλιάδων οχημάτων KIA, στην Κίνα λόγω προβλήματος που εντοπίστηκε από την τοπική επιτροπή, στον κινητήρα συγκεκριμένου μοντέλου, του ΚΧ5 με κινητήρα GAMMA 1.6 T-GDI, το ThemaOnline επικοινώνησε με την αντιπρόσωπο εταιρία στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ανακαλεί χιλιάδες οχήματα η KIA- Εντοπίστηκε πρόβλημα στον κινητήρα

Όπως μας λέχθηκε, από υπάλληλο του ομίλου εταιριών Loutsios, όπου ανήκει η αντιπροσωπία των οχημάτων KIA στην Κύπρο, που γνωρίζει το θέμα, δεν επηρεάζονται αυτοκίνητα που εισάχθηκαν στο νησί μας και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους κατόχους οχημάτων KIA.

Χ. Ζήνωνος

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE