ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΟΥ: Επιβεβαίωσε τις πρώτες ενδείξεις η νεκροτομή

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΟΥ: Επιβεβαίωσε τις πρώτες ενδείξεις η νεκροτομή

Πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 48χρονου που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο διαμέρισμα του στο Παραλίμνι το βράδυ της Παρασκευής 23/11, νεκρός από άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στο σημείο από φίλους του 48χρονου.

Στο σημείο για νεκροψία κλήθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος και διενήργησε την νεκροτομή του άτυχου άνδρα.

Νεκροτομή η οποία επιβεβαίωσε τις πρώτες ενδείξεις πως τα αίτια του θανάτου του Γιώργου Ιακώβου ήταν παθολογικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως φίλοι του 48χρονου τον αναζητούσαν λίγες μέρες πριν να βρεθεί στο διαμέρισμά του νεκρός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE