ΠΑΦΟΣ – 13ΧΡΟΝΗ: Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο η ανήλικη

ΠΑΦΟΣ – 13ΧΡΟΝΗ: Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο η ανήλικη

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 13χρονη που υπέστη εγκαύματα, κατά την προσπάθειά της να ανάψει τζάκι στην οικία της.

Η 13χρονη νοσηλεύεται σε κλινική εγκαυμάτων.

Φέρει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Θυμίζουμε ότι, το περιστατικό συνέβη στις 15:57 της Κυριακής (25/11) στην Πάφο,  όταν, σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στην προσπάθεια της η 13χρονη να ανάψει το τζάκι στο σπίτι με υγρό καυσίμων, αυτό άρπαξε φωτιά.

Σημειώνεται ότι στην οικία ήταν και η μητέρα της 13χρονης.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE