ΣΚΗΝΗ παραδειγματισμού σε αγώνα της Κυριακής – ΔΙΔΑΞΑΝ ήθος οι νεαροί

ΣΚΗΝΗ παραδειγματισμού σε αγώνα της Κυριακής – ΔΙΔΑΞΑΝ ήθος οι νεαροί

Τα U19 της φουτσαλικής ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχθηκαν σήμερα (25/11) την αντίστοιχη ομάδα της ΑΜΕΚ Καψάλου.

Η ομάδα της Λεμεσού πήγε στο »Κίτιον» με μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές και έτσι ούτε πεντάδα δεν κατάφεραν να κατεβάσουν λόγω έλλειψης παικτών. Και κάπου εκεί στην εξίσωση έρχεται η ΑΕΚ και οι παίκτες της.

Οι ίδιοι ζήτησαν όπως ξεκινήσουν την αναμέτρηση με τέσσερις για να μην υπάρχει αριθμητική ανισορροπία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αναστάσης Στυλιανού σαφέστατα και ικανοποιήθηκε από όσα άκουσε μιας και αντιλήφθηκε πως οι ποδοσφαιριστές του θέλησαν να προβούν σε μια κίνηση που φανερώνει ποδοσφαιρικό ήθος και αθλητοπρέπεια.

Τα δύο σωματεία διατηρούν πολύ καλές σχέσεις καθώς στο ματς του πρώτου γύρου έχουν να λένε στην ΑΕΚ πως έτυχαν μιας εξαιρετικής φιλοξενείας και έτσι τους την ανταπέδωσαν στο σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE