Δημητρίου: «Η ομάδα είναι βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς»

Δημητρίου: «Η ομάδα είναι βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς»

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στην PrimeTel μετά το ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Δεν μας ικανοποιεί το ισόπαλο αποτέλεσμα αν και ήταν δίκαιο. Θέλαμε να κερδίσουμε, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να δει τέτοιες νίκες.

Δυστυχώς όμως, το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες και πληρώσαμε τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ένα μακρινό σουτ του Ντουγκλάο, έφερε το γκολ της ισοφάρισης.

Η ομάδα προσπάθησε όπως είπε ο προπονητής. Ο ίδιος βλέπει την ομάδα και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και έχουμε άλλο ένα ντέρμπι μπροστά μας.

Φαίνεται ότι η ομάδα είναι βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς. Βέβαια, υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που μπορούμε να βελτιώσουμε.

Σε ένα ντέρμπι και υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχε το μέγεθος της απώλειας που έχει σήμερα το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Θα παίξουμε όμως πολλά παιχνίδια ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και ξέρουμε ότι περιμένει να δει κάποια πράγματα για να έρθει μαζικότερα στο γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.