Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Οδηγούσε με υπερδιπλάσια ταχύτητα του επιτρεπτού

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Οδηγούσε με υπερδιπλάσια ταχύτητα του επιτρεπτού

51χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 224 χιλιόμετρα ανά ώρα. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν και ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 51χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 224ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους.

Ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Περιφερειακό Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE