Ο Μακρόν αναμένει πληροφορίες για χημική επίθεση στο Χαλέπι

Ο Μακρόν αναμένει πληροφορίες για χημική επίθεση στο Χαλέπι

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι πληροφορίες σχετικές με την χθεσινή επίθεση με αέριο χλωρίου στο Χαλέπι, θα σταλούν στον Οργανισμό Απαγόρευσης των Χημικών Οπλων (OPCW) κι όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την επίθεση, θα εντοπιστούν.

"Η Γαλλία καταδικάζει κάθε χρήση χημικών όπλων κι ελπίζει ότι αυτοί που αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση τους θα τις στείλουν στον αρμόδιο διεθνή οργανισμό στην Χάγη, ώστε να αποδειχτεί το γεγονός της χρήσης χημικών όπλων και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι γι` αυτήν," δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Μακρόν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE