Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών: “Κτηνώδης δολοφονίες σκύλων με λεπίδες” - “Επιτακτική ανάγκη για Αστυνομία Ζώων”

Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών: “Κτηνώδης δολοφονίες σκύλων με λεπίδες” - “Επιτακτική ανάγκη για Αστυνομία Ζώων”

Παραδειγματική τιμωρία αυτών που δολοφονούν σκυλιά στην Πάφο με λεπίδες, ζητούν οι Οικολόγοι - Συνεργασία Πολιτών, επαναφέροντας την απαίτηση για δημιουργία αστυνομίας ζώων.


Γραπτή ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, την Κυριακή (25/11), επικαλούμενη δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, χαρακτηρίζει απαράδεκτη, κατακριτέα, κτηνώδης και απαράδεκτη την πράξη της δολοφονίας σκύλων με τον πιο φρικτό τρόπο που μπορεί να υπάρξει.

Συμφωνά με την ανακοίνωση, στην Πάφο εντοπίζεται το φαινόμενο της τοποθέτησης λεπίδων μέσα σε τροφές που αποτελούν λιχουδιά για τα σκυλιά, προκειμένου να καταναλωθούν με ευκολία.

Ταυτόχρονα το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θέτει ξανά το θέμα της δημιουργίας Αστυνομίας Ζώων, χαρακτηρίζοντας το επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να υπάρξουν πραγματικά παραδειγματικές τιμωρίες σε όσους μετατρέπουν τα σκυλιά και ευρύτερα τα ζώα σε εξιλαστήρια θύματα δικών τους διαφορών.

Ακόμη, μεταξύ άλλων το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θέτει ως επιτακτική ανάγκη την άμεση τροποποίηση του περί σκύλων νόμου, τόσο για καλύτερο έλεγχο και διαχείριση των θεμάτων που προκύπτουν από την ιδιοκτησία σκυλιών όσο και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η παράνομη εκτροφή και κατοχή σκύλων, η βάναυση θανάτωση τους ή εγκατάλειψη τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE