ΠΑΦΟΣ: Πήγε στο αεροδρόμιο και επέστρεψε με χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Πήγε στο αεροδρόμιο και επέστρεψε με χειροπέδες

Υπό κράτηση ένα άτομο για υποθέσεις απάτης στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου για υποθέσεις απάτης.

Ο συγκεκριμένος παρουσιάστηκε την Κυριακή 25/11 στο Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η  σύλληψη του υπόπτου έγινε το Σάββατο 24/11 στο αεροδρόμιο Λάρνακας και ακολούθως αυτός μεταφέρθηκε για ανάκριση στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάιο του 2018.

Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και έκτοτε καταζητείτο μέχρι το Σάββατο που η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE