ΑΙΣΧΟΣ: Γυναίκα έζωσε κοριτσάκι με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο «Monumental»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΙΣΧΟΣ: Γυναίκα έζωσε κοριτσάκι με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο «Monumental»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα να δένει πάνω σε ένα κοριτσάκι φωτοβολίδες για να τις περάσει στο «Monumental».

Το μεγάλο Superclasico απέναντι στη Μπόκα και την Ρίβερ αναβλήθηκε για μία ώρα, καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έσπασαν το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ τραυμάτισαν και πέντε παίκτες των «Γενοβέζων».

Εκτός από τα επεισόδια, υπάρχει και ένα βίντεο που προκαλεί οργή, αφού φαίνεται μία γυναίκα να δένει σε ένα μικρό κοριτσάκι φωτοβολίδες (!), για να τις περάσει πιο εύκολα μέσα στο «Monumental».

Δείτε το:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE