ΑΙΣΧΟΣ: Γυναίκα έζωσε κοριτσάκι με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο «Monumental»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΙΣΧΟΣ: Γυναίκα έζωσε κοριτσάκι με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο «Monumental»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα να δένει πάνω σε ένα κοριτσάκι φωτοβολίδες για να τις περάσει στο «Monumental».

Το μεγάλο Superclasico απέναντι στη Μπόκα και την Ρίβερ αναβλήθηκε για μία ώρα, καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έσπασαν το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ τραυμάτισαν και πέντε παίκτες των «Γενοβέζων».

Εκτός από τα επεισόδια, υπάρχει και ένα βίντεο που προκαλεί οργή, αφού φαίνεται μία γυναίκα να δένει σε ένα μικρό κοριτσάκι φωτοβολίδες (!), για να τις περάσει πιο εύκολα μέσα στο «Monumental».

Δείτε το:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE