ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Αρνήθηκε την βοήθεια ειδικού πριν στρέψει το φλοπέρ εναντίων του γιου του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Αρνήθηκε την βοήθεια ειδικού πριν στρέψει το φλοπέρ εναντίων του γιου του

Επισκέφθηκε τον πατέρα του, στο χωριό Κανναβιού της Πάφου, με σκοπό να συζητήσουν την βοήθεια ειδικού για τον 65χρονο, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να πυροβολήσει εναντίον του 44χρονου γιου του, το Σάββατο (24/11).

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΡΙΚ το Σάββατο (24/11), επικαλούμενο πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 44χρονος επισκέφθηκε τον πατέρα του για να συζητήσουν οικογενειακά θέματα, με κυριότερο την αλλαγή συμπεριφοράς του 65χρονου και τη βοήθεια από ειδικό, την οποία αρνείτο.

Σε κάποια στιγμή γύρω στις 15:00 το απόγευμα, ο πατέρας εκνευρίστηκε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου φλοπέρ τον γιο του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το κυνηγετικό παραλήφθηκε από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και εξετάζεται.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 65χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE