ΚΥΠΡΟΣ- BLACK FRIDAY: Το προϊόν που αγόραζαν «τρελά» οι καταναλωτές

ΚΥΠΡΟΣ- BLACK FRIDAY: Το προϊόν που αγόραζαν «τρελά» οι καταναλωτές

Οι καταναλωτές έδειξαν την προτίμησή τους στα προϊόντα τεχνολογίας!

Την Παρασκευή (23/11) τιμήθηκε και στην Κύπρο το ξενόφερτο έθιμο της «Black Friday» και οι καταναλωτές έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν αγοράζοντας διάφορα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από ότι πριν!

Μάλιστα, οι καταναλωτές φαίνεται ότι έδειξαν την προτίμηση τους σε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα που παραδοσιακά έχουν μεγάλη χρηματική αξία.

Προτίμησαν τα προϊόντα τεχνολογίας, αλλά πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», οι τηλεοράσεις είχαν την μεγαλύτερη ζήτηση από το καταναλωτικό κοινό.

Επίσης, ψηλά στις προτιμήσεις, ήταν τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές και άλλα παρόμοια προϊόντα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία: Εντοπίστηκε νεκρή η ηλικιωμένη που έψαχναν εδώ και μέρες - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Τραγωδία: Εντοπίστηκε νεκρή η ηλικιωμένη που έψαχναν εδώ και μέρες - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Τραγικό τέλος στις πολυήμερες έρευνες για ηλικιωμένη αγνοούμενη στην περιοχή του Κάμπου Τσακκίστρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE