Τα ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ του Τραμετσάνι και το πλάνο για διπλό στην Αρένα!

Τα ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ του Τραμετσάνι και το πλάνο για διπλό στην Αρένα!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος προετοίμασε τον ΑΠΟΕΛ ο Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να πετύχει το διπλό στην Αρένα κάτι που αν επιτευχθεί θα αποτελέσει δυνατή ένεση βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας.

Παράλληλα όμως υπάρχουν και προβλήματα στον ΑΠΟΕΛ, κυρίως με τους αμφίβολους Αλ Τάμαρι και Καρλάο, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αρχίσουν ή όχι.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ρομό θα είναι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα οι Βούρος, Καζού, Μερκής και Καρλάο. Σε περίπτωση που ο Καρλάο μείνει στον πάγκο αναμένεται να προτιμηθεί ο Ιωάννου.

Στη μεσαία γραμμή ο Σόουζα θα επιστρέψει μετά την τιμωρία του στο πλευρό του Μοράις με τον Ζαχίντ να τους πλαισιώνει λίγο πιο μπροστά.

Στα άκρα της επίθεσης το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει στον πάγκο ο Αλ Τάμαρι με τους Εφραίμ και Νατέλ να παίρνουν θέση βασικού.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ρέζα.

A.X.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE