Εισβολή άνδρα με μαχαίρι σε Πρεσβεία στην Αθήνα

Εισβολή άνδρα με μαχαίρι σε Πρεσβεία στην Αθήνα

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου 24/11 στην πρεσβεία της Σερβίας, έπειτα από εισβολή άνδρα που κρατούσε μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 9:30 το πρωί ένας μεθυσμένος άνδρας πήδηξε την περίφραξη του κτιρίου της πρεσβείας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της πλατείας Μαβίλη.

Ο άνδρας παρέμεινε στον αύλειο χώρο της πρεσβείας, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Ο τελευταίος έπεισε τελικά τον άνδρα να παραδοθεί και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.