ΚΥΠΡΟΣ: Ουρές στα οδοφράγματα λόγω... Black Friday! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ουρές στα οδοφράγματα λόγω... Black Friday! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ουρές από οχήματα σχηματίστηκαν την Παρασκευή (23/11) στα οδοφράγματα, από τους κατοίκους των κατεχόμενων περιοχών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της HavandisKibris, την Παρασκευή (23/11) κάτοικοι των κατεχομένων σχημάτισαν ουρές με τα οχήματά τους, για να επισκεφθούν τις ελεύθερες περιοχές λόγω… Black Friday.

Όπως φαίνεται, οι τ/κ θέλησαν να επισκεφθούν τις ελεύθερες περιοχές για να εκμεταλλευτούν και αυτοί τις χαμηλές τιμές των καταστημάτων, εξαιτίας του ξενόφερτου εθίμου.

Την πιο κάτω φωτογραφία δημοσίεσε η τ/κ ιστοσελίδα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.