Στο «δικαστήριο» ο Τουρκοκύπριος για εξαπάτηση Ε/κ - Απάτη χιλιάδων Ευρώ

Στο «δικαστήριο» ο Τουρκοκύπριος για εξαπάτηση Ε/κ - Απάτη χιλιάδων Ευρώ

Με την κατηγορία της απάτης σε «δικαστήριο» Τουρκοκύπριος που εξαπάτησε δύο Ε/κ.

Την κατηγορία της απόσπασης χρημάτων με απάτη αντιμετωπίζει 34χρονος Τουρκοκύπριος, ο οποίος "συνελήφθη" στα μέσα Νοεμβρίου, ως ύποπτος για υπόθεση απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 30 χιλιάδων ευρώ από δύο Ελληνοκύπριους, ένα άντρα και μια γυναίκα, στους οποίους υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στην πώληση της κατεχόμενης περιουσίας τους σε Ισραηλινούς αγοραστές.
 
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Κίπρις», ο ύποπτος οδηγήθηκε την Πέμπτη σε «δικαστήριο», το οποίο αποφάσισε να αφεθεί υπό όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης 50 χιλιάδων τουρκικών λιρών (8300 ευρώ).
 
Όπως αναφέρθηκε στο «δικαστήριο», ο ύποπτος κατά την περίοδο 2017-2018 ξεγέλασε δύο Ελληνοκύπριους, μια γυναίκα και ένα άντρα ότι θα βοηθήσει στην πώληση της περιουσίας τους στην κατεχόμενη Μόρφου και Λάπηθο, σε Ισραηλινούς αγοραστές και τους ζήτησε για τα έξοδα του το ποσό τον 30 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE