Πέραν των 21 χιλιάδων πέρασαν από τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου σε δέκα ημέρες

Πέραν των 21 χιλιάδων πέρασαν από τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου σε δέκα ημέρες

Πέραν των 21 χιλιάδων ατόμων πέρασαν από τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου από τις 12 Νοεμβρίου, ημέρα ανοίγματος των δύο σημείων μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα κατεχόμενα.

Στο θέμα αναφέρεται πρωτοσέλιδα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» και γράφει ότι οι επιχειρηματίες και έμποροι στην περιοχή κατεχόμενης Λεύκας και Αμμοχώστου είναι ικανοποιημένοι από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, ενώ αύξηση σημείωσαν και οι πωλήσεις τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, συνολικά από τα δύο σημεία διέλευσης πέρασαν από και προς τα κατεχόμενα και τις ελεύθερες περιοχές 21 252 άνθρωποι (Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι και ξένοι υπήκοοι).

Από το οδόφραγμα της Δερύνειας, πέρασαν από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα 10090 άτομα ενώ 8322 από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, συνολικά 18,412 άτομα.

Από το οδόφραγμα Απλικίου, συνολικά 2840 μετέβησαν από και προς τα κατεχόμενα.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απίστευτη καταγγελία: Τραυματισμός βρέφους σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο - Τι διαπίστωσαν οι γιατροί

Απίστευτη καταγγελία: Τραυματισμός βρέφους σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο - Τι διαπίστωσαν οι γιατροί

Υπό έρευνα βρίσκεται καταγγελία μητέρας για τραυματισμό του 14μηνου παιδιού της σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο.

BEST OF TOTHEMAONLINE