Μάλλον θα τον ΦΩΝΑΞΕΙ ο Κέρκεζ… Θα τον ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ;

Μάλλον θα τον ΦΩΝΑΞΕΙ ο Κέρκεζ… Θα τον ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ;

Είναι ορατό το ενδεχόμενο να αφήσει στον πάγκο του Κέβιν Λαφράνς, ο Ντούσαν Κερκέζ την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Αν πράξει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι θα… φωνάξει τον Ντόσσα Τζούνιορ, να παίξει για πρώτη φορά βασικός στη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Θα’ χει ενδιαφέρον, αν ο Κυπριοποιημένος Πορτογάλος σέντερ μπακ, θα βγάλει ικανοποιητική εικόνα στο γήπεδο. 

Από το καλοκαίρι του 2016 που επανεντάχθηκε στην ΑΕΛ ο 32χρονος παίχτης, δεν έχει… βγάλει ακόμα την δυνατή αγωνιστική ταυτότητα της πρώτης του θητείας στην ομάδα. Ιδιαίτερα εκείνη της χρονιάς (2011-12) που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. 

Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτά τα δυόμισι χρόνια, που είναι υπάλληλος της γαλαζοκίτρινης εταιρίας, κατά το μεγαλύτερο διάστημα ήταν τραυματίας. 

Ο «King Kong» πέρσι έγραψε μόλις 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και την προπερασμένη σεζόν μόνο 19 συμμετοχές. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE