Δεν αλλάζει τον ΑΜΥΝΤΙΚΟ σχηματισμό ο «Πούρσα»…

Δεν αλλάζει τον ΑΜΥΝΤΙΚΟ σχηματισμό ο «Πούρσα»…

Η Νέα Σαλαμίνα κυνηγά επιστροφή στις νίκες την Κυριακή, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο ΑΕΛ. 

Ξέρουν οι ερυθρόλευκοι ότι η αντίπαλος τους, είναι πληγωμένος, μετά την πρώτη φετινή ήττα από τον Απόλλωνα. Όμως, θα προσπαθήσουν κι αυτοί να… επανατοποθετηθούν άμεσα ύστερα από την αποτυχία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Ο Πουρσαιτίδης, μάλλον δεν αλλάζει το πλάνο με τους τρεις αμυντικούς πίσω, τους Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Κύπρο Χριστοφόρου. Στα άκρα της άμυνας, θα είναι οι Μιντίκκης δεξιά και Κορέια αριστερά. 

Έχουμε γράψει ξανά, ότι για να εξελίσσεται ικανοποιητικά η φετινή πορεία της Νέας Σαλαμίνας, δεν μετράει μόνο το ότι σκοράρει εύκολα, αλλά και ότι εμφανίζεται πολύ πιο δεμένη στο αμυντικό κομμάτι. 

Bεβαίως είναι σε καλό φεγγάρι και ο τερματοφύλακας της ο Βεσελόφσκι. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE