Εντυπωσιακή ΠΡΟΟΔΟΣ στο γήπεδο της ΑΕΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την «Αγία Σοφιά»

Εντυπωσιακή ΠΡΟΟΔΟΣ στο γήπεδο της ΑΕΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την «Αγία Σοφιά»

Προχωρούν και στις τρεις πλευρές του νέου γηπέδου της ΑΕΚ οι εργασίες για την τοποθέτηση των εξεδρών, ενώ είναι έτοιμα προς τοποθέτηση τα ογκώδη «ένθετα» πάνω στα οποία θα στηρίζεται το σκέπαστρο

Μπορεί η τέταρτη πλευρά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ να παραμένει ακόμα… «γυμνή», καθώς οι εργασίες περνούν μέσα από το έργο της υπογειοποίησης. Όμως στις άλλες τρεις πλευρές, η πρόοδος είναι εντυπωσιακή. Οι κεντρικές εξέδρες έχουν «ενωθεί» με το πέταλο, ενώ προχωρά με γοργούς ρυθμούς, η τοποθέτηση των κερκίδων.

Επίσης ήδη έχουν φτάσει στο εργοτάξιο και αναμένεται να τοποθετηθούν στην κορυφή των πυλώνων τις επόμενες μέρες, τα ογκώδη ένθετα πάνω στα οποία θα «κουμπώσει» το στέγαστρο του νέου γηπέδου. Πρόκειται για εξαρτήματα που ζυγίζουν πάνω από δέκα τόνους το καθένα. Και θα είναι το τελευταίο κομμάτι, πάνω στο οποίο θα “δέσει” το στέγαστρο.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!