Ρίβερ-Μπόκα: ΠΑΝΙΚΟΣ με τους οπαδούς πριν την ανοικτή προπόνηση – Δείτε τι κάνουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίβερ-Μπόκα: ΠΑΝΙΚΟΣ με τους οπαδούς πριν την ανοικτή προπόνηση – Δείτε τι κάνουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις τάξεις των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς επικρατεί τέτοιο «αμόκ» για το δεύτερο μεγάλο τελικό με τη Ρίβερ στο «Monunental» (24/11, 22:00) που έξω από το «Bombonera» έχουν στηθεί ουρές από τα ξημερώματα για την τελευταία ανοικτή προπόνηση των «σενέισες». (VIDEO)

Ο σπουδαίος πρώτος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, στο «Bombonera», ολοκληρώθηκε δίχως νικητή (2-2) κι έτσι το τρόπαιο θα κριθεί στις 24 Νοεμβρίου (22:00) στο «Monunental».

Καθώς στην έδρα της Ρίβερ δεν επιτρέπονται οπαδοί των «σενέισες» – έτσι κι αλλιώς είναι οι πρώτοι τελικοί στην ιστορία της διοργάνωσης χωρίς παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων – το «αμόκ» τους επικεντρώθηκε στην παρακολούθηση της ανοικτής προπόνησης στο «Bombonera», την Πέμπτη (22/11)

Άλλωστε, αυτή είναι η τελευταία ανοικτή πριν τον μεγάλο τελικό. Οπαδοί της Μπόκα έστησαν ουρά από τα ξημερώματα (έξι το πρωί τοπική ώρα) και περίμεναν δώδεκα ώρες μέχρι την άνοιξη της θύρας.

«Η προπόνηση θα είναι ανοικτή. Περιμένουμε τον κόσμο να έλθει και να στηρίξει τους παίκτες», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Γκριμπαούδο.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.