Τι συμβαίνει με το οκτώ καρό; – Έχει «ρίξει» το διαδίκτυο

Τι συμβαίνει με το οκτώ καρό; – Έχει «ρίξει» το διαδίκτυο

Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία 24ωρα μετά από «ανακάλυψη» χρήστη του Twitter, σχετικά με το τραπουλόχαρτο οκτώ καρό.

 

 

Ο χρήστης όπως διαβάζουμε στο neymoney.gr ανήρτησε μία φωτογραφία με το συγκεκριμένο χαρτί γράφοντας «Σε ποια ηλικία εντοπίσατε πρώτη φορά τον κρυμμένο αριθμό στο 8 καρό;».

Η πλειονότητα των χρηστών του Twitter εντυπωσιάστηκε και κοινοποίησε τη δημοσίευση με σχόλια όπως «Δούλευα σε καζίνο 2 χρόνια, κράταγα στα χέρια μου τράπουλες 5 μέρες την εβδομάδα. Έχω σοκαριστεί που δεν το είχα παρατηρήσει ως τώρα».

Η φωτογραφία από τη στιγμή που κοινοποιήθηκε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE