Συνεχή επικοινωνία του πατέρα του 15χρονου μαθητή με τον υπουργού Παιδείας - «Σταθερή η κατάστασή του»

Συνεχή επικοινωνία του πατέρα του 15χρονου μαθητή με τον υπουργού Παιδείας - «Σταθερή η κατάστασή του»

Τη διαβεβαίωση ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προβούν στις όποιες ενέργειες χρειαστούν για τον 15χρονο μαθητή από την Πάφο, που έχασε τις αισθήσεις του και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, φέροντας διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου, έδωσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης, σημειώνοντας πως η κατάσταση του μαθητή είναι σταθερή.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο κ.Χαμπιαούρης είπε πως ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (22/11) με τον πατέρα του μαθητή και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση του παραμένει σταθερή.

Ερωτηθείς κατά πόσο θα χρειαστεί να μεταφερθεί στο εξωτερικό, ο Υπουργός απάντησε πως "είναι υπό στενή παρακολούθηση η περίπτωση του παιδιού και είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε οποιεσδήποτε ενέργειες χρειαστεί".

Ευχαρίστησε επίσης τον Υπουργό Υγείας και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας για τη συνεργασία και ευχήθηκε όπως το παιδί αναρρώσει και "επανέλθει όπως ήταν πριν και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE