ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλο σκάνδαλο φοροδιαφυγής «ξετρυπώνουν» οι αρμόδιες Αρχές -Στη διαδικασία ποινικών ανακρίσεων

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλο σκάνδαλο φοροδιαφυγής «ξετρυπώνουν» οι αρμόδιες Αρχές -Στη διαδικασία ποινικών ανακρίσεων

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 22/11 στην επιτροπή ελέγχου της Βουλής ο έφορος φορολογίας Γιάννης Τσαγκάρης.

Απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή του ΔΗΣΥ Μάριου Μαυρίδη κατά πόσον υπάρχουν στοιχεία για την φοροδιαφυγή στην Κύπρο ανέφερε ότι δεν υπάρχει μελέτη για το ύψος της φοροδιαφυγής, ωστόσο συμπλήρωσε η χώρα μας βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο της Ε.Ε και πιο συγκεκριμένα στις 6 καλύτερες χώρες.

Προχώρησε, παράλληλα, στην δήλωση «βόμβα» τονίζοντας πως το Τμήμα Φορολογίας βρίσκεται «στα σκαριά» για να αποκαλύψει ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο με δίκτυο φοροδιαφυγής στην Κύπρο με τις έρευνες να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα να ξεκινούν ποινικές ανακρίσεις.

Παρότι ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες αρκέστηκε να αναφέρει ότι επι του παρόντος δεν μπορεί να πει περισσότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE