«Τα σπάει» η Ήβη με την Μαρινέλλα επί σκηνής – Σαν ντίβα η Κύπρια με το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα της – VIDEO

«Τα σπάει» η Ήβη με την Μαρινέλλα επί σκηνής – Σαν ντίβα η Κύπρια με το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα της – VIDEO

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η Μαρινέλλα και η Ήβη Αδάμου θα μπορούσαν να συνυπάρξουν τόσο καταπληκτικά επί σκηνής.

Η Ήβη Αδάμου εμφανίζεται στην «Πύλη Αξιού» με την Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μέσω ενός instastory  μοιράστηκε το ντουέτο της επί σκηνής με την Μαρινέλλα, σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Η Ήβη Αδάμου με ένα μακρύ μοβ φόρεμα, με βαθύ σκίσιμο έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά το χειροκρότημα το απέσπασε για την ερμηνεία της με την Μαρινέλλα. 

Το ντουέτο των δύο γυναικών είναι πέραν πάσης αμφιβολίας καταπληκτικό. Απολαύστε τις στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.