Έδωσαν ΔΥΝΑΜΗ στον Σταυρή Χρήστου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έδωσαν ΔΥΝΑΜΗ στον Σταυρή Χρήστου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Δημοτικό Στάδιο Ύψωνα «Στέλιος Χαρή» έγινε χτες βράδυ ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ του συνδέσμου παλαιμάχων της περιοχής και του ομίλου παλαιμάχων της ΑΕΛ. 

Ήταν για οικονομική στήριξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σταυρή Χρήστου, ο οποίος δίδει μεγάλη μάχη με σοβαρή ασθένεια. Αυτές τις μέρες είναι σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία, όπου κάνει θεραπεία. 

Η κίνηση των συμπαιχτών και των συμπολιτών του, δίδει δύναμη στον Σταυρή, να κερδίσει τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίδει τον τελευταίο καιρό. 

Το παρών του έδωσε και ο Δήμαρχος Ύψωνα Παντελής Γεωργίου. 

*Ευχαριστούμε την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για τις φωτογραφίες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.