«Κατάπιαν» πέντε δευτερόλεπτα σε κρίσιμη επίθεση της Ζαλγκίρις στη Μόσχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κατάπιαν» πέντε δευτερόλεπτα σε κρίσιμη επίθεση της Ζαλγκίρις στη Μόσχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κρίσιμο λάθος που φαίνεται να έγινε με το χρονόμετρο, οδήγησε τη Ζαλγκίρις σε μία χαμένη επίθεση στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφτασε κοντά σε ένα τεράστιο διπλό επί της ΤΣΣΚΑ, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση (86-86) και στο έξτρα πεντάλεπτο ηττήθηκε με 99-97.

Οι Λιθουανοί όμως έχουν δικαιολογημένα παράπονα, καθώς ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει ότι σε μία από τις κρίσιμες τελευταίες επιθέσεις τους, στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το χρονόμετρο τους «έφαγε» πέντε δευτερόλεπτα και από τα 18″ έπεσε στα 13″, με αποτέλεσμα τελικά να τους μείνει η μπάλα στα χέρια!

Το ματς σε εκείνο το σημείο ήταν στο 81-84 με 54″ να μένουν για το φινάλε και φυσικά θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα, αν ευστοχούσε η Ζαλγκίρις στη συγκεκριμένη επίθεση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE