Σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με τον Νικολάου…

Σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με τον Νικολάου…

Πριν δυο εβδομάδες είχε αποκαλύψει η στήλη (ΕΔΩ) ότι ο Μάριος Νικολάου, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. 

Είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του Άρη, ο έμπειρος κεντρικός χαφ. Βασικά εξαρτάται από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της «ελαφράς ταξιαρχίας», αν θα οριστικοποιηθεί ο επαναπατρισμός του παίχτη, κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη. 

Ο Μάριος Νικολάου, δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ. Παρόλα αυτά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, στο Βοηθητικό γήπεδο της ομάδας, ούτως ώστε να διατηρείται από πλευράς φυσικής κατάστασης. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE