ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε και επίσημα στον ΑΠΟΕΛ και πιάνει άμεσα δουλειά!

Επέστρεψε και επίσημα στον ΑΠΟΕΛ και πιάνει άμεσα δουλειά!

Επέστρεψε και επίσημα στον πάγκο του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ ο Κύπριος τεχνικός, Τόνι Κωνσταντινίδης, έξι μήνες μετά την αποχώρηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση κατά την τελευταία του θητεία στην ομάδα μας.

Έξι μήνες μετά την αποχώρηση από το γαλαζοκίτρινο πάγκο, υπέγραψε την Τετάρτη συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν 2018-19, με προοπτική ανανέωσης για μια ακόμη.

Ο κ. Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1974 και επιστρέφει για δεύτερη φορά στον πάγκο της ομάδας μας.

Διετέλεσε προπονητής την περσινή χρονιά, ενώ στην πρώτη του θητεία οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τελευταίου του πρωταθλήματος, το 2014.

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους στον πάγκο του Θρύλου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top