ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πορεία μνήμης αυτοκινήτων μέχρι την τελευταία κατοικία του 21χρονου Φειδία- ΦΩΤΟ&VIDEO

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πορεία μνήμης αυτοκινήτων μέχρι την τελευταία κατοικία του 21χρονου Φειδία- ΦΩΤΟ&VIDEO

Το τελευταίο αντίο με το δικό τους τρόπο θέλησαν να δώσουν φίλοι του 21χρονου Φειδία Σαββίδη από το Δάλι που χάθηκε τόσο απρόσμενα.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής (18/11) μετά από θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία.

Οι φίλοι του επέλεξαν να τον τιμήσουν με αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε από τον Ζυγιστικό Σταθμό στην είσοδο της Λευκωσίας και κατέληξε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά.

Η αυτοκινητοπομπή ακολούθησε πορεία φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο των Καλαμών και πήρε κατεύθυνση για το Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας κι από εκεί στην Αγλαντζιά όπου ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί η κηδεία.

Να θυμίσουμε ότι η κηδεία έγινε από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζία η ώρα 15:00.

Οι συμμέχοντες στην αυτοκινητοπομπή δεν είχαν συγκεκριμένα διακριτικά στα οχήματά τους, αλλά είχαν σε λειτουργία τα φώτα κινδύνου. Επρόκειτο για μια συμβολική κίνηση, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη τοπυ αδικοχαμένου φίλου τους.

https://www.youtube.com/watch?v=okpYLuNwL5o

https://www.youtube.com/watch?v=Oee-HGMyFho

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE