Στον χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά οι 47 άτυποι μετανάστες

Στον χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά οι 47 άτυποι μετανάστες

Στο Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν οι 47 άτυποι μετανάστες από την Συρία που αφίχθηκαν με βάρκα στην παραλία παρά την Νεκρή Ζώνη μεταξύ του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας και του κατεχόμενου Λιμνίτη.

Οι μετανάστες παραλήφθηκαν από την σήραγγα και την αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού και μεταφέρθηκαν στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μέλη του αστυνομικού σταθμού Κάτω Πύργου Τηλλυρίας λήφθηκε πληροφορία για πιθανή άφιξη μεταναστών.

Οι μετανάστες που είχαν μεταβεί στην τοποθεσία «Στερατσιά» στη Νεκρή Ζώνη μεταξύ του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας και του κατεχόμενου χωριού Λιμνίτη εντοπίστηκαν από μέλη του αστυνομικού σταθμού Κάτω Πύργου Τηλλυρίας .

Επί ποδός τέθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες ενώ ανάμεσα στους 47 ήταν και γυναίκα έγκυος που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια απολύθηκε ενώ τις δόθηκαν οδηγίες για παρακολούθηση .

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το πλοιάριο με τους διακινητές στο οποίο μετέβαιναν οι άτυποι μετανάστες κατάφερε να διαφύγει.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE