Επιτέλους φάνηκε η κοιλίτσα της Αριστοτέλους – Με μπότες πάνω από το γόνατο στον 4ο μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Επιτέλους φάνηκε η κοιλίτσα της Αριστοτέλους – Με μπότες πάνω από το γόνατο στον 4ο μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Τα λιγοστά κιλά που πήρε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην δεύτερή της εγκυμοσύνη την κατατάσσουν σε μια από τις κομψότερες εγκύους.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους διανύει τον τέταρτο μήνα της δεύτερής της εγκυμοσύνης. Ωστόσο δεν έχει πάρει κιλά.

Η κοιλιά της μόλις την Τρίτη, 21/11, φάνηκε. Τις προηγούμενες μέρες τα ρούχα με τα οποία επέλεγε να εμφανιστεί στην εκπομπή της, «Με αγάπη Χριστιάνα» δεν έδειχναν καθόλου ότι είναι έγκυος.

Ωστόσο το λεοπάρ φορεματάκι με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί αναδείκνυε την μικρή της κοιλίτσα. Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου το συνδύασε με μπότες πάνω από το γόνατο, σε μια trendy εμφάνισή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE