KAHKE… Δεν αντιδρούν ΜΟΝΟ οι οργανωμένοι…

KAHKE… Δεν αντιδρούν ΜΟΝΟ οι οργανωμένοι…

Από τη στιγμή που βγήκε (και) ο ίδιος ο Μασιάς, επιβεβαιώνοντας ότι δέχθηκε πρόταση από πλευράς Ανόρθωσης, σημαίνει ότι ήταν φαντασιώσεις των δημοσιογράφων η ιστορία. 

Ήταν πολύ σκληρή η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Κυρίας, οι οποίοι έστειλαν μήνυμα στον γνωστό διαιτητή, να μην… κοντέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΕΔΩ). Όπως και σε όσους έκαναν σκέψεις να τον… προσλάβουν.   

Διαπιστώνουμε πάντως, ότι δεν είναι μόνο για τον ΠΑΝΣΥΦΙ, που είναι ανεπιθύμητος ο Μασιάς, αλλά και για αρκετούς άλλους Ανορθωσιάτες. 

Έχει ενδιαφέρον αν θα ανοίξει η πόρτα άλλης μεγάλης ομάδας, για πρόσληψη του γνωστού ρέφερι στο μέλλον. 

Π.Χ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος ξεκίνησε την ιστορία με Μασιά… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE