Οι ΝΤΟΥΣΑΝ και ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ξέρουν…

Οι ΝΤΟΥΣΑΝ και ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ξέρουν…

Eπτά συμμετοχές συμπλήρωσε ο Πάτρικ Πρότσεκ, μ’ αυτήν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. 

Επειδή δεν πήγε καλά η ομάδα συνολικά, πέρασε εφιαλτικές στιγμές και ο Πολωνός κίπερ. Κανείς όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια ανταποκρίθηκε αρκετά ικανοποιητικά. 

Προκύπτει εύλογα το ερώτημα, στον κυριακάτικο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αν θα διατηρηθεί στο τέρμα ο 23χρονος Πολωνός, ή θα ξαναδούν οι οπαδοί της ομάδας τον Βοζίνια. 

Ο διεθνής κίπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από τα μέσα του Σεπτέμβρη. 

Βασικά ο Ντούσαν Κέρκεζ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάριος Σταυρινίδης, θα λάβουν την απόφαση ποιος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας στο «Αμμόχωστος». 

Η γνώμη του δεύτερου έχει βαρύνουσα σημασία, αφού δουλεύει καθημερινώς με τους γκολκίπερ της ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE