Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Η Kατηγορούσα Aρχή έδωσε την απάντηση της στα αίτημα του κ. Αργυρού του συνηγόρου της κατηγορούμενης Σάρα Σιαμς, για ελαττωματικότητα κατηγορητήριου και για ακύρωση των κατηγοριών.
Η Ανώτερη Δικηγόρος της Δημοκρατίας Πωλίνα Ευθυβούλου που βρίσκεται στη θέση της Κατηγορούσας Αρχής δεν θεωρεί ελαττωματικό το κατηγορητήριο. και εξέφρασε τη λύπη της που έπρεπε να επεξηγήσει τις κατηγορίες.
Αντιθέτως, υποστήριξε ότι η κατηγορία του φόνου από μονή της είναι ξεκάθαρη και μάλιστα το Άρθρο 20 & 21 που επικαλέστηκε ο κ. Αργυρού, συγκεκριμενοποιούν τις κατηγορίες.
Τέλος ο Δικαστής ανέφερε πως θα εξετάσει τις δυο πλευρές και την Παρασκευή (23/11) θα ανακοίνωσει εάν οι κατηγορίες της Σιαμς θα ακυρωθούν ή όχι.
Γεωργία Παππούτα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




