ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο τροχαίο ατύχημα - Τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο τροχαίο ατύχημα - Τέσσερα πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Μετωπική σύγκρουση έστειλε στις Πρώτες Βοήθειές τέσσερα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική την Τρίτη (20/11) η ώρα 16:52 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στο Δάλι.

Όχημα μάρκας Smart συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα μάρκας Honda Jazz. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από το όχημα Smart και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε μαζί με άλλα τρία άτομα τα οποία εξήλθαν των οχημάτων πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας.


*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE