ΦΩΤΙΑ-ΑΡΕΔΙΟΥ: Ίσως να μιλούσαμε για τραγωδία αν ο εγγονός δεν λειτουργούσε ως «φύλακας-άγγελος»- Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

ΦΩΤΙΑ-ΑΡΕΔΙΟΥ: Ίσως να μιλούσαμε για τραγωδία αν ο εγγονός δεν λειτουργούσε ως «φύλακας-άγγελος»- Πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά

Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 20/11 σε σπίτι στην κοινότητα Αρεδιού, με αποτέλεσμα η οικία να υποστεί ζημιές, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε οποιοδήποτε άλλο παρατράγουδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα όταν ο ηλικιωμένος άντρας προσπαθούσε να αλλάξει τη φιάλη υγραερίου στη σόμπα. Κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, οι οποίες διερευνώνται από την Πυροσβεστική κατά την προσπάθεια του ξέσπασε φωτιά και ο εγγονός, με την έγκαιρη επέμβαση του κατάφερε να βγάλει από το σπίτι τον 94χρονο παππού του, ο οποίος φαίνεται να είχε τραυματιστεί μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον γιο του ηλικιωμένου, αν δεν λειτουργούσε με αυτοθυσία ο εγγονός του οι συνέπειες από την πυρκαγιά ίσως να ήταν πολύ άσχημες για τον παππού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ με εγκαύματα οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες και ο εγγονός.

Από την πυρκαγιά το σαλόνι του σπιτιού υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ κατέρρευσε και μέρος της οροφής, ωστόσο αποφεύχθηκε η εξάπλωση στα υπόλοιπα δωμάτια λόγω της επέμβασης της Πυροβεστικής αλλά και των κλειστών θυρών στο υπόλοιπο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.