Πλατεία Ελευθερίας: Χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για αποζημίωση στην αρχιτεκτονική ομάδα

Πλατεία Ελευθερίας: Χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για αποζημίωση στην αρχιτεκτονική ομάδα

Αποζημιώνεται με χιλιάδες ευρώ ο αρχιτέκτονας της Πλατείας Ελευθερίας για την παρατεταμένη επίβλεψη του έργου σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Σε ανάρτηση - απάντηση - σε πολίτη στο Twitter ο Γενικός Ελεγκτής μίλησε για την Πλατεία Ελευθερίας και τα ποσά τα οποία αποζημιώνονται η αρχιτεκτονική ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας για την παρατεταμένη επίβλεψη του έργου.

Η ερώτηση του Άθου Αγαπητού που όπως αναφέρει άκουσε «πως για όσο καιρό καθυστερεί η πλατεία Ελευθερίας να τελειώσει πληρώνουμε συμβασιακά κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους διαχειριστές του αρχιτεκτονικού οργανισμού».

Όπως απάντησε ο Γενικός Ελεγκτής «ορθά ακούσατε. Η ομάδα του αρχιτέκτονα αποζημιώνεται με πόσο της τάξης των €55.000 μηνιαίως για την παρατεταμένη επίβλεψη του έργου».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό με θύμα την VICTORY OSARUMEN THOMPSON, 30 ετών από τη Νιγηρία.