Αυξήσεις που αγγίζουν το 100% στις μεταφορές

Αυξήσεις που αγγίζουν το 100% στις μεταφορές

Αύξηση 19,5% του κύκλου εργασιών σεμεταφορές και αποθήκευση το 3ο τρίμηνο 2018.

Αύξηση 19,5% κατέγραψε ο δείκτης κύκλου εργασιών στις μεταφορές το 3ο τρίμηνο του 2018, με τις αεροπορικές μεταφορές να καταγράφουν άνοδο 137,3%.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018 σημείωσε αύξηση της τάξης του 19,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Κατά οικονομική δραστηριότητα, άνοδο 137,3% κατέγραψαν οι αεροπορικές μεταφορές, 3,5% οι χερσαίες μεταφορές, 1,3% οι ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες και 0,2% η αποθήκευση και οι υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες, ενώ μείωση της τάξης του 2,6% σημειώθηκε στις πλωτές μεταφορές σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018 σημείωσε αύξηση της τάξης του 11,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE