«Βλέπει» Γιαννούλη-Τσουκαλά! Πάει για διπλό… «ΚΤΥΠΗΜΑ»

«Βλέπει» Γιαννούλη-Τσουκαλά! Πάει για διπλό… «ΚΤΥΠΗΜΑ»

Συζήτηση για την ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει ανοίξει μεταξύ του Γιάννη Πετράκη και της διοίκησης του συλλόγου.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι πρώτες σκέψεις που υπάρχουν στον «Άγιαξ της Ηπείρου» αφορούν την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός αμυντικού χαφ.

Οι πρώτες περιπτώσεις που ξεχωρίζουν για τις συγκεκριμένες θέσεις είναι ο Κώστας Γιαννούλης και ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και μετά αποχώρησε από την Πάφο πριν καν συμπληρώσει έναν μήνα στην Κύπρο.

Όσον αφορά τον Τσουκαλά, μετά την αποχώρησή του από τους Ηπειρώτες είχε συζητήσεις με τον Λεβαδειακό που δεν προχώρησαν και αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE