Απαντά στις κατηγόριες Παμπορίδη ο Σιζόπουλος: «Δυο χρόνια δεν κατάφερε να φέρει έναν μαγνητικό»

Απαντά στις κατηγόριες Παμπορίδη ο Σιζόπουλος: «Δυο χρόνια δεν κατάφερε να φέρει έναν μαγνητικό»

Και η κόντρα συνεχίζεται...

Επιμέλεια: Έκτορας Γεωργίου

Μετά και την χθεσινή διδακτική κόντρα Παμπορίδη - Σιζόπουλος με φόντο το ΓεΣΥ, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ξεκαθάρισε την θέση του μετά από παρέμβαση του στον τηλεοπτικό σταθμό OMEGA.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Σιζόπουλος περί ανατροπής από πλευράς του για το ΓεΣΥ δήλωσε πως όλα αυτα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και όλα αυτά είναι προσπάθεια να στραφεί η κοινή γνώμη αλλού.

Μετά από σχετική ερώτηση από τον δημοσιογράφο Ονούφριο Σωκράτους, ποιοι είναι οι λόγοι που ο κ. Παμπρίδης εξαπολύει πυρά προς την ΕΔΕΚ αλλά και στο ΔΗΚΟ, ο κ. Σιζόπουλος αναρωτήθηκε μήπως είναι για να δικαιολογήσει τι συμπεριφορά που είχε ως Υπουργός ή μήπως πίσω από αυτόν κρύβονται άλλα συμφέροντα.

Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, τόνισε με έντονο ύφος ότι ο κ. Παμπορίδης ήταν για 2 χρόνια Υπουργός Υγείας και δεν κατάφερε να αγοράσει ένα μαγνητικό τομογράφο.

Δέιτε όσα δήλωσε ο κ. Σιζόπουλος:

https://www.youtube.com/watch?v=CX6ZlyAibdY&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE