Δυστυχώς ο Θοδωρής Ρακιτζής όταν άκουσε ότι η νικήτρια είναι η Κύπρια Εβελίνα Σκίτσκο, έγινε τουλάχιστον έξαλλος, αφού είπε ότι είναι Μολδαβή. Το σχόλιό του: 'Του χρόνου εύχομαι και από την Αφρική να βρειτε μια ωραία Ελληνίδα'.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής Θοδωρής Ρακιτζής θεωρεί ότι έπρεπε να αναδειχτει η ελληνική ομορφιά και όχι μια κοπέλα από την Μολδαβία, η οποία ζει στην Κύπρο.
Η δε συμπαρουσιάστριά του σχολίασε: «Καριέρα ποια θα κάνει; Η κοπελίτσα που έχει μωρό και χίλιες δυο υποχρεώσεις ή η δίμετρη η Εύη, η οποία είναι και πολύ ωραιο κορίτσι;».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: «Δεν είναι Ελληνίδα. Φαίνεται ότι δεν είναι Ελληνίδα»
Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.