ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες - Πτώση θερμοκρασίας

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες - Πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι και την Τετάρτη (21/11).

Την Τρίτη (20/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (21/11) θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευµα και το βράδυ πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Πέµπτη (22/11) και την Παρασκευή (23/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση για να κυµανθεί λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top