ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ο Κρίστιανσεν για την ομάδα που τον έχουν… ΚΛΕΙΣΤΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ο Κρίστιανσεν για την ομάδα που τον έχουν… ΚΛΕΙΣΤΟ

Η παρουσία του πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, στο πρόσφατο ντέρμπι της Δανίας, μεταξύ Μπρόντμπι και Κοπεγχάγης, έδωσε το… στίγμα για να ξεκινήσουν οι φήμες ότι θα πιάσει δουλειά στη μία από τις δύο ομάδες της χώρας του.

Συγκεκριμένα, οι φήμες έκαναν λόγο πως ο Κρίστιανσεν θα αναλάμβανε κάποιο πόστο στην Μπρόντμπι.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε και επισήμανε «Δεν είμαι υποψήφιος για τίποτα στην Μπρόντμπι, δεν μίλησα με κανένα για κάποια δουλειά. Φυσικά θέλω να έχω μερικές πληροφορίες για συλλόγους και πρωταθλήματα και δεν είχα δει πριν ζωντανά την Κοπεγχάγη ή την Μπρόντμπι. Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα».

Αναφερόμενος για τη σχέση που έχει με τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπρόντμπι, Έμπε Σαντ (Ebbe Sand) σχολίασε «Ξέρουμε ο ένας τον άλλο από τη Γερμανία. Όταν παίζαμε στην Μπουντεσλίγκα, κάποιες φορές μαζευόμασταν για δείπνο μαζί και με τον Søren Colding».

Πατήστε εδώ για να δείτε δημοσίευμα στη Δανία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE