To Gala Dinner του Διγενή Βορόκλινης

To Gala Dinner του Διγενή Βορόκλινης

Το Σωματείο Διγενής Βορόκλινης διοργάνωσε Gala Dinner υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη στο Radison Blu Hotel στην Λάρνακα. Σύσσωμοι, βουλευτές, προέδροι Σωματείων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μέγα Χορηγού, Megabet Plus, έδωσαν το δυναμικά το παρών τους.


Τον ΠτΔ εκπροσώπησε ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Πέτρος Δημητρίου ενώ ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ και Ευρωβουλευτής Λευτέρης Χριστοφόρου ήταν ο κύριος καλεσμένος του Σωματείου. Παρόυσα στο Gala ήταν και η βουλευτής κ. Αννίτα Δημητρίου.
Ο κ. Χριστοφόρου στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τη μεγάλη στήριξη της Megabet Plus και ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Λάζαρο Φιλίππου για τα όσα έχει προσφέρει στον Διγενή Βορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.