ΚΥΠΡΟΣ: Το παραπλανητικό tweet για «Βlack Friday» στα… λαπόρτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το παραπλανητικό tweet για «Βlack Friday» στα… λαπόρτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το έθιμο της «Black Friday» και κάποιοι σκέφτηκαν ότι και η Αστυνομία θα μπορούσε να κάνει εκπτώσεις στα πρόστιμα!

Όλοι πλέον γνωρίζουμε για το αμερικανικό έθιμο που ξεκίνησε το 1952 και πλέον έχει επεκταθεί σε πάρα πολλές χώρες.

«Black Friday», θεωρείται η ημέρα που προκαλείται καταναλωτική φρενίτιδα λόγω μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών  σε προϊόντα από καταστήματα.

Το 2018, «Black Friday» θα είναι η Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Στα κυπριακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα ένα tweet που φαίνεται ότι το έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της Αστυνομίας Κύπρου και κάνει λόγο για εκπτώσεις στα εξώδικα, από 60-80%.

Προφανώς, η Αστυνομία Κύπρου δεν έκανε ποτέ τέτοιο tweet, αλλά κάποιοι το διαμόρφωσαν έτσι, και το προώθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.