ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φώναζαν για κυρτώματα στην περιοχή – Απέκοψε μεταλλικό πάσαλο ο 21χρονος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φώναζαν για κυρτώματα στην περιοχή – Απέκοψε μεταλλικό πάσαλο ο 21χρονος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/11) στην άσφαλτο, όπου 21χρονος από το Δάλι, έχασε τη ζωή του σε νέο θανατηφόρο ατύχημα.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Όπως διαπιστώνεται και μέσω του οπτικού υλικού που παρουσιάζει πιο κάτω το ThemaOnline, ο Φειδίας Σαββίδης φαίνεται να κινείτο με μεγάλη ταχύτητα πριν απωλέσει τον έλεγχο του οχήματός του και προσκρούσει τελικά βίαια σε μεταλλικό πάσαλο της ΑΗΚ, καταφέρνοντας να τον αποκόψει.

Θυμίζουμε ότι, ο 21χρονος, υπό συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε στο δεξί και αριστερό πεζοδρόμιο, εν συνεχεία σε περίφραξη υποστατικού και τελικά σε πάσαλο της ΑΗΚ, τον οποίο ανέκοψε και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από την σκηνή, έγιναν αρκετές φορές παράπονα προς αρμόδιες υπηρεσίες και ζητήθηκε όπως τοποθετηθούν κυρτώματα στην περιοχή, λόγω μεγάλης ταχύτητας που αναπτύσσουν οχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο. Ωστόσο δεν εισακούστηκε το αίτημά τους, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτή την τραγωδία.

Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο δρόμο, πραγματοποιούνται «κόντρες» κατά τις νυχτερινές ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE