Απορρίπτει εθνικιστικά κίνητρα πίσω από την επίθεση σε βάρος Τουρκοκύπριου στην Αγία Νάπα η Κυβέρνηση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι αρνήθηκε ένα πέναλτι στον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, κι εκείνος βρήκε την ευκαιρία να του παραπονεθεί στ’ αποδυτήρια.
Τότε, σύμφωνα με τον Μπεργκ κι όπως υποστηρίζει το Afronbladet.se, ο Κόβακς του είπε το εξής απίθανο: «Μίλησα με τον διαιτητή στην ανάπαυλα και μου είπε πως αν ήταν πέναλτι, θα μας έδινε δύο στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε ένα, αλλά νικήσαμε έτσι κι αλλιώς, οπότε όλα καλά.»
Προφανώς ο διαιτητής από την Ρουμανία αστειεύτηκε με τον φορ της Αλ Άιν, ωστόσο εύκολα θα μπορούσε να παρεξηγηθεί…
Πηγή: www.sport24.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




